Sobre nosaltres

Anna Garcia

ANNA1

 

Llicenciada en dret i professora d’economia d’empresa a batxillerat.
Professora de dansa clàssica amb més de 30 anys d’experiència en diferents escoles de Catalunya. Ha rebut formació de dansa de diferents professors tant de nivell nacional com internacional.
Ha actuat en diferents escenaris de l’estat espanyol.

Seminaris sobre la dansa, gestió d’empreses relacionades amb la dansa i l’espectacle a Itàlia.

Coreògrafa dels espectacles de la cerimònia d’obertura de les finals de la Copa del rei a Madrid.Organitzadora de diferents esdeveniments relacionats amb el món de la dansa.

Actualment és directora i professora de l’escola Atrezzo dansa i arts escèniques d’Igualada.

 

.

 

Mosa Garcia
mosar-garcia

Actriu, cantant i ballarina en diferents companyies i espectacles com: Companyia Memory, Cia. De sobte, West side story, Cia. La Bicicleta… Formada en dansa clàssica, dansa jazz, dansa contemporania, interpretació i cant amb professors de nivell nacional i internacional. Titulació en dansa Jazz (Modern Theatre) pel ISTD de Londres. Seminaris sobre la dansa i la gestió d’empreses sobre la dansa realitzats a Itàlia.

Ha tingut el seu propi grup de música com a solista, i ha fet de coro per a diferents cantants, i coro també a Eurovisió. Té 30 anys d’experiència com a mestre en diferents escoles de Catalunya i directora, coordinadora i professora de dansa, teatre i cant de l’escola Atrezzo. Organitzadora i creativa de diferents esdeveniments. Coreògrafa dels espectacles artístics del Futbol Club Barcelona (Cel·lebracions de les Champions League, Gampers…). Coreògrafa de les inaguracions dels Specials Olympics a Barcelona i Andorra. Coreògrafa de l’espectacle dels Premis Neptú d’esports. Coreògrafa dels espectacles de la cerimònia d’obertura de les finals de la Copa del rei a Madrid. Coreògrafa i Directora Artística de molts esdeveniments i actes de diferents empreses de Catalunya.

Titulada en Informació i Turisme, i Naturopatía.

I també mare de la Sol, la Gal·la, el Carles i la petita Lola i Bimba.

 
10 things you need to know about dating a leo