Sobre nosaltres

Anna Garcia

ANNA1

 

Llicenciada en dret i professora d’economia d’empresa a batxillerat.
Professora de dansa clàssica amb més de 30 anys d’experiència en diferents escoles de Catalunya. Ha rebut formació de dansa de diferents professors tant de nivell nacional com internacional.
Ha actuat en diferents escenaris de l’estat espanyol.

Seminaris sobre la dansa, gestió d’empreses relacionades amb la dansa i l’espectacle a Itàlia.

Coreògrafa dels espectacles de la cerimònia d’obertura de les finals de la Copa del rei a Madrid. Organitzadora de diferents esdeveniments relacionats amb el món de la dansa.

Actualment és directora i professora de l’escola Atrezzo dansa i arts escèniques d’Igualada.

 

Mosa Garcia

mosar-garcia

Actriu, cantant i ballarina en diferents companyies i espectacles com: Companyia Memory, Cia. De sobte, West side story, Cia. La Bicicleta… Formada en dansa clàssica, dansa jazz, dansa contemporania, interpretació i cant amb professors de nivell nacional i internacional. Titulació en dansa Jazz (Modern Theatre) pel ISTD de Londres. Seminaris sobre la dansa i la gestió d’empreses sobre la dansa realitzats a Itàlia.

Ha tingut el seu propi grup de música com a solista, i ha fet de coro per a diferents cantants, i coro també a Eurovisió. Té 30 anys d’experiència com a mestre en diferents escoles de Catalunya i directora, coordinadora i professora de dansa, teatre i cant de l’escola Atrezzo. Organitzadora i creativa de diferents esdeveniments. Coreògrafa dels espectacles artístics del Futbol Club Barcelona (Cel·lebracions de les Champions League, Gampers…). Coreògrafa de les inaguracions dels Specials Olympics a Barcelona i Andorra. Coreògrafa de l’espectacle dels Premis Neptú d’esports. Coreògrafa dels espectacles de la cerimònia d’obertura de les finals de la Copa del rei a Madrid. Coreògrafa i part de l’equip artístic en l’acte institucional de la Diada de Catalunya emès per TV3. Coreògrafa i Directora Artística de molts esdeveniments i actes de diferents empreses i institucions de Catalunya.

«M’encanta ensenyar i acompanyar als meus/ves alumnes a arribar als seus objectius»

Titulada en Informació i Turisme, i Naturopatía.

Màster en Coaching i PNL.

I també mare de la Sol, la Gal·la, el Carles i la petita Lola i Bimba.

 

Sol Carner

Ballarina, cantant i actriu. Nascuda a Igualada (Barcelona) el 2001. Comença la seva formació en dansa, teatre i cant des de petita a diferents escoles d’arts escèniques, entre elles, Atrezzo dansa i arts escèniques. El maig del 2023 es gradua en Art Dramàtic (interpretació, teatre musical) a l’escola Eòlia, a Barcelona.

S’ha format en dansa clàssica, jazz, contemporània, danses urbanes i claqué. Obté el títol de la Royal Academy of Dance (RAD examinations). També s’ha format en cant i tècnica vocal (Estill Voice Training).

Ha format part del musical “Pretty Woman, el musical” al Teatre Apolo de Barcelona durant la temporada 2022/23, i actualment forma part de “La Historia Interminable, el musical” com a swing. Ha participat a l’espectacle “For Evita. Una astracanada musical” al Teatre Grec de Barcelona, i en diversos actes commemoratius com actriu i ballarina emesos per televisió.

Ha dedicat part del seu temps, també, a la docència, impartint classes de dansa i teatre musical a nens i joves, amb més de 7 anys d’experiència.

«Tenim molta sort que formi part del nostre equip docent per la seva professionalitat i per les seves ganes de traspassar els seus coneixements i simpatia a tots els nens i nenes, porta 4 anys al nostre equip docent»

 

Gal·la Carner

Ballarina professional.

Actualment ballarina de la cantant Julieta.

Coreògrafa i professora de dansa jazz, contemporània, danses urbanes, heels i teatre.

Estudiant els estudis superiors d’art dramàtic a Eòlia.

Formació pre-professional en dansa, teatre i cant des de petita a Atrezzo  i formació professional de dansa urbana a Quality Dance Studio.

Titulació completa de dansa clàssica obtenint tots els nivells de la Royal Academy of Dance.

Ha realitzat diverses actuacions professionals tant a televisió com a diferents escenaris de l’estat.

«Porta 3 anys com a docent a les nostres colònies, la seva en energia, la seva professionalitat, la seva passió, la seva alegria i la seva experiència amb nens i nenes fan que sigui imprescindible en aquestes colònies»

 

Sara Prats

Graduada en Comunicació Audiovisual.
Actualment, estudiant el Màster en Direcció Cinematogràfica

Professora de dansa jazz, teatre musical i contemporani a Atrezzo Dansa i Arts Escèniques i altres escoles.

Alumna de la formació pre-professional en dansa a Atrezzo fins al 2019 i, posteriorment, alumna de contemporani i danses urbanes a Barcelona, així com també formada en teatre musical.

Titulació completa de dansa clàssica obtenint tots els nivells de la Royal Academy of Dance.

Ha ballat en esdeveniments, espectacles i per televisió així com també ha format part de la companyia de concursos de dansa Atrezzo durant diversos anys.

«Porta 4 anys a les nostres colònies, el seu bon caràcter, la seva experiència, la seva predisposició, i el súper bon tracte que té amb els nens i nenes fan que sigui imprescindible en el nostre equip»

 

Carla Martinez

Estudiant l’últim curs del grau de Belles Arts.

Apassionada de l’art en tots els seus àmbits.

Formada en dansa i teatre des de ben petita a Atrezzo dansa i arts escèniques, així com també posteriorment en diferents escoles de Barcelona.

Obté la titulació completa de dansa clàssica de la Royal Academy of Dance.

És monitora de lleure i treballa des de fa més de cinc anys amb nens i nenes diàriament.

Ho combina amb la seva vocació, la docència, actualment com a coordinadora i professora en una escola impartint classes de dansa a infants.

Intenta transmetre els valors que la dansa li ha donat com el treball en equip, la disciplina i el respecte.

«La Carla és artista en tot el que fa, el seu bon caràcter, la seva responsabilitat, la seva alegria, la seva gràcia i paciencia tractant als nens i nenes fan que sigui imprescindible en aquest equip»

 

Mireia Gutiérrez

 

Estudiant de Comunicació de les Organitzacions a la UAB i també fa el cicle de formació professional en dansa a l’escola Som-hi dansa de Barcelona.

Alumna des dels 3 anys a Atrezzo i professora en el mateix centre. Té els títols de dansa clàssica de la Royal Academy of Dance fins al nivell Intermediate.

Als caps de setmana dona classes d’iniciació a l’equitació i és monitora de casals d’estiu d’hípica.
Li agrada molt fer muntatges de vídeos, fotos, reels… està al dia de les modes de xarxes socials!

El seu objectiu és transmetre l’amor per la dansa i fer que els nens i nenes gaudeixin de colònies alhora que aprenen! Així com també organitzar les xarxes durant les colònies perquè podeu gaudir dia a dia del que fan els vostres fills i filles.

«La Mireia és responsable, compromesa i activa en tot el que fa, la seva experiència amb el tracte amb nens/es es fa evident quan la veus amb ells/es»

 

… seguirem afegint l’equip de professors/es i monitors/es…

 

 
10 things you need to know about dating a leo