INFORMACIÓ I PREU

COLÒNIES DE DANSA I TEATRE MUSICAL 2020

DATES: del 28 de juny al 4 de juliol

EDATS: de 7 a 17 anys.

Les XI colònies de Dansa, i Teatre Musical organitzades per ATREZZO, dansa i arts escèniques, tenen la finalitat que els nens que hi participin gaudeixin alhora de la dansa, el teatre musical i de la natura. Creiem que tan importants són els conceptes que puguin adquirir durant aquests 7 dies, com la convivència en grup, el respecte i la companyonia.

Són unes colònies de nivell nacional i internacional.

Per tot això tenim programades diferents activitats relacionades amb el món de la dansa i el teatre musical, així com també activitats lúdiques on els alumnes s’ho passin d’allò més bé.

Les colònies estan obertes a nens/es, nois/es de 7 a 17 anys.

Dividirem als alumnes en grups per edats, i alhora aquests grups d’edats, els dividirem per nivells, amb la finalitat que tothom aprofiti el temps al màxim.

Les classes i activitats les portaran a terme professorat professional del món de la dansa i el teatre, i les activitats lúdiques per monitors especialitzats .

Es treballaran diferents disciplines: dansa jazz, dansa clàssica, dansa contemporània, hip hop, teatre musical, maquillatge, tallers creatius, escenografia, videoteca i biblioteca de dansa i teatre…així com també farem activitats lúdiques com: excursions, piscina, jocs de nit, gimcana, vídeos, discoteca…

El preu de l’estada és de 465,00€, aquest inclou: allotjament en casa de colònies, règim de pensió complerta (esmorzar – dinar -berenar- sopar), classes amb professors especialitzats, monitors de lleure titulats amb experiència, vigilància 24 hores dels vostres fills i filles, atenció personalitzada, tallers, activitats, material, piscina diària i l’assegurança d’accidents i de responsabilitat civil.
*Si la reserva de plaça i el pagament de la mateixa (180€) el realitzeu abans del 27 de febrer, us aplicarem un descompte del 5% de la totalitat del preu, quedant com a preu final 442€.

El transport fins a la casa i la recollida és a càrrec dels pares, així podeu veure les instal•lacions on gaudiran aquests dies els vostres fills/es, i també us podem i ens podeu conèixer personalment.

L’entrada a la casa serà el diumenge 28 de juny entre les 6 i les 7 de la tarda.
La recollida serà el dissabte 4 de juliol a les 5 de la tarda. Heu de comptar que de 5 a 6 de la tarda aquest dia els vostres fills/es us faran una exhibició amb tot el que hem treballat durant la setmana.

Les places són molt limitades aquestes s’atendran per rigorós ordre d’entrega de la butlleta de pre-inscripció i pagament. La reserva de plaça es podrà efectuar a partir del 20 de gener del 2020.

INSCRIPCIONS

A PARTIR DEL 20 DE GENER
Si sou d’Igualada o rodalies:
Ho podeu fer a les oficines d’ATREZZO a Igualada fent el pagament i portant emplenades les diferents fitxes i documents que podeu trobar a la pàgina web.

Si sou de fora d’Igualada:
Per tal de fer la reserva de plaça és imprescindible:
1. Enviar fitxa d’inscripció
2. Enviar fitxa mèdica.
3. Enviar fitxa de protecció de dades i imatges.
4. En el cas de pagament pel banc, la còpia o comprovant d’ingrés, on consti el nom del nen/a (NO EL DELS PARES!!!). MOLT IMPORTANT!!!!!!

Amb aquesta quantitat teniu reservada la plaça. EN CAP CAS AQUESTA PAGA I SENYAL PODRÀ SER RETORNADA exceptuant una causa major.

DEL 25 AL 29 DE MAIG :
*Per formalitzar la inscripció , s’haurà de realitzar el pagament de la resta que són 285€ entre el 25 al 29 de maig. En cas d’haver-se aplicat el descompte per pagament abans del 27 de febrer, la quantitat serà 262€ així com també entregar:

– Sol•licitud de subministrament de medicaments (si és imprescindible)
– En el cas de pagament pel banc, la còpia o comprovant d’ingrés, on consti el nom del nen/a (NO EL DELS PARES!!!). MOLT IMPORTANT!!!!!!

ÉS IMPRESCINDIBLE I OBLIGATORI PER LLEI, QUE A L’ARRIBADA A LA CASA ENS ENTREGUEU LA TARGETA SANITÀRIA ORIGINAL DEL NEN/A.

Pàgina web de les colònies: www.coloniesdansateatre.com on podeu trobar les diferents fitxes que ens haureu d’entregar per formalitzar la inscripció.

Qualsevol dubte estem a la vostra disposició, i ens podeu trucar al telèfon 938033386 per comentar-nos qualsevol cosa.

ATREZZO, dansa i arts escèniques

ATREZZO :
C/Calaf, 18 IGUALADA Tel: 93 8033386 info@atrezzo.cat www.atrezzo.cat

PÀGINA WEB: www.coloniesdansateatre.com

LLISTAT DE MATERIAL i ROBA A PORTAR A ROCALLAURA

Aquesta llista només pretén ser una guia

MATERIAL DE DANSA

– 3 o 4 mallots
– 3 o 4 Mitges de color carn (les classes de clàssic sempre es faran amb mitges de color carn).
– Sabatilles de ½ punta
– Vambes amb càmera d’aire i les que tingueu vambes de jazz també les podeu portar . En cas de no tenir-ne podeu utilitzar vambes normals.
– Opcional: pantalonets curts de dansa, culots, samarretes d’estiu, etc..

NECESSER

– Tovalloles (de piscina, de dutxa, de mans i cara…)
– Sabó de cos
– Xampú
– Raspall o pinta
– Raspall i pasta de dents
– Crema protectora (es recomana un nivell de protecció alt)
– Clips
– Gomes de cabell
– Agulles de monyo
– Red de monyo
– Estoig de maquillatge (en el cas de que en tingueu, sinó ja els hi deixarem nosaltres)
– Mocadors de paper
– Crema anti-mosquits

ROBA (això només pretén ser una guia per facilitar la feina, òbviament els podeu posar el que creieu necessari a la maleta)

– 7 calces
– 2 pijames i uns mitjons per dormir
– Mitjons per portar amb les vambes per anar d’excursió
– 5 mudes (que hi hagi samarretes de tirants i de màniga curta, pantalons curts, algun pantaló llarg, pantalons de xandall, jerseis o jaquetes de màniga llarga, un jersei polar…)
– 1 jaqueta gruixuda per portar a la nit , ja que al vespre fa fresca
– 1 impermeable (per la pluja)
– 1 vambes.
– 1 sandàlies o sabates d’estiu
– Una gorra pel sol
– Banyadors (es banyaran cada dia)
– Xancletes

VARIS

– Llanterna
– Joc de taula per compartir
– Un coixí per poder posar a terra i que es puguin estirar a sobre(que sigui gròs)
– Un sac de dormir
– Llibreta i estoig
– Podeu portar una petita quantitat de diners, per si voleu comprar en el bar que hi ha a la casa o també per la botiga de dansa que hi haurà a la casa.
– TARGETA SANITÀRIA

NO PORTAR:

– Joies o qualsevol cosa de valor (ja que no ens fem responsables de les possibles pèrdues)
– Mòbil
– Tabac
– Menjar / llaminadures
– Cap tipus de joc electrònic.
– En cas de que es porti alguna cosa d’aquestes serà requisat el primer dia i el tornarem en el moment de marxar.

Tot el material i la roba ha d’anar marcada amb el nom de l’alumne

10 things you need to know about dating a leo