INFORMACIÓ I PREU

COLÒNIES DE DANSA I TEATRE MUSICAL ESTIU 2024

DATES: del 30 de juny al 6 de juliol.

EDATS: de 7 a 17 anys.

Les XV colònies de dansa, i teatre musical organitzades per Atrezzo, dansa i arts escèniques, tenen la finalitat que els nens que hi participin gaudeixin alhora de la dansa, el teatre musical i de la natura. Creiem que tan importants són els conceptes que puguin adquirir durant aquests 7 dies,  com la  convivència en grup, el respecte i la companyonia.

Són unes colònies de nivell nacional i internacional.

Per tot això tenim programades diferents activitats relacionades amb el món de la dansa i el teatre musical, així com també activitats lúdiques on els alumnes s’ho passin d’allò més bé.

Les colònies estan obertes a nens/es, nois/es de 7 a 17 anys.

Dividirem als alumnes en grups per edats, i alhora aquests grups d’edats, els dividirem per nivells, amb la finalitat que tothom aprofiti el temps al màxim.

Les classes i activitats les portaran a terme professorat professional del món de la dansa i el teatre, i les activitats lúdiques per monitors especialitzats .

Es treballaran diferents disciplines: dansa jazz, dansa clàssica, dansa contemporània, hip hop, teatre musical, maquillatge, tallers creatius, escenografia, videoteca i biblioteca de dansa i teatre…així com també farem activitats lúdiques com: excursions, piscina, jocs de nit, gimcana, vídeos, discoteca…

El preu de l’estada és de 495,00€, aquest inclou: allotjament en casa de colònies, règim de pensió complerta (esmorzar – dinar -berenar- sopar), teatre municipal de la Pobla de Cèrvoles, classes amb professors especialitzats, monitors de lleure titulats amb experiència, vigilància 24 hores dels vostres fills i filles, atenció personalitzada, tallers, activitats, material, piscina diària i l’assegurança d’accidents i de responsabilitat civil.

El transport fins a la casa i la recollida és a càrrec dels pares, així podeu veure les instal·lacions on gaudiran aquests dies els vostres fills/es, i també us podem i ens podeu conèixer personalment.

L’entrada a la casa serà el diumenge 30 de juny entre les 6 i les 7 de la tarda.

La recollida serà el dissabte 6 de juliol a les 5 de la tarda.

Les places són molt limitades aquestes s’atendran per rigorós ordre d’entrega de la butlleta de pre-inscripció i pagament. La reserva de plaça es podrà efectuar a partir del 5 de FEBRER del 2024.

INSCRIPCIONS

A PARTIR DEL 5 DE FEBRER

Si sou d’Igualada o rodalies:

Ho podeu fer a les oficines d’ATREZZO a Igualada fent el pagament  de 200€ com paga i senyal, i portant emplenades les diferents fitxes i documents que podeu trobar a la pàgina web.

Si sou de fora d’Igualada:

Per tal de fer la reserva de plaça és imprescindible:

  1. Enviar fitxa d’inscripció
  2. Enviar fitxa mèdica.
  3. Enviar fitxa de protecció de dades i imatges.
  4. Pagament de la paga i senyal de 200€. En el cas de pagament pel banc, la còpia o comprovant d’ingrés, on consti el nom del nen/a (NO EL DELS PARES!!!). MOLT IMPORTANT!!!!!!

Us poseu en contacte amb nosaltres i us indicarem un número de compte on fer aquest ingrés.

Amb aquesta quantitat teniu reservada la plaça. EN CAP CAS AQUESTA PAGA I SENYAL PODRÀ SER RETORNADA exceptuant una causa major.

IMPORTANT!!!

DEL 20  AL 24 DE MAIG :

*Per formalitzar la inscripció , s’haurà de realitzar el pagament de la resta que són 295€ entre el 20 al 24 de maig.

–   Sol·licitud de subministrament de medicaments (si és imprescindible)

–   En el cas de pagament pel banc, la còpia o comprovant d’ingrés, on consti el nom del nen/a (NO EL DELS PARES!!!). MOLT IMPORTANT!!!!!!

 ÉS IMPRESCINDIBLE I OBLIGATORI PER LLEI, QUE A L’ARRIBADA A LA CASA ENS ENTREGUEU LA TARGETA SANITÀRIA ORIGINAL DEL NEN/A.

Qualsevol dubte estem a la vostra disposició, i ens podeu trucar al telèfon 938033386 per comentar-nos qualsevol cosa.

10 things you need to know about dating a leo